WELKOM
Met de jelwelry & bags van MauZ maak je je outfit helemaal af! De stijl van MauZ is stoer, uniek, lief en soms een glittertje. Onze collecties zijn handgemaakt en bestaat uit goede basics, veelal in naturel kleuren. Alle jewelry & bags zijn met zorg samengesteld, met oog voor detail, materiaal en bijzondere designs. Onze kracht: we houden van mixen en matchen! De verschillende collecties zijn namelijk altijd goed met elkaar te combineren. Voor de finishing touch van je outfit zit je bij MauZ goed!

HET CONCEPT
Wij leveren uit voorraad en onze collecties zijn niet aan seizoenen gebonden. Ons succes is het resultaat van jarenlange ervaring en bevlogenheid in het maken van jewelry. Goede service en vertrouwen? Dat is voor ons vanzelfsprekend!
En of je nou een bestelling plaatst voor jezelf of dat je bestelling een kado voor iemand anders is, je aankopen worden altijd mooi verpakt. Voel je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze shop en stuur ons gerust een mailtje als je vragen hebt. 

Je kunt op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief of Instagram

WIE IS MAUZ
Marieke ("ze noemen haar ook wel Mauz...") is het gezicht achter de webshops www.vanmauz.nl en www.mauzfactory.nl. "Uren kan ik staren naar glinsterende kralen. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste edelsteentjes, leertjes en andere materialen. Om daar dan de mooiste jewelry van te ontwerpen." De shop is gevestigd nabij de mooie bossen van Oranjewoud in Friesland. 

 

© 2012 - 2022 vanMauZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel