Spelregels Facebook Veilingen

Doe je mee aan onze Facebook veilingen? Lees dan hier even onze spelregels.

Bieden
Je bod kun je plaatsen onder het betreffende bericht op facebook. Degene met het hoogste (geldige) bod wint de veiling. Je kunt opbieden vanaf minimaal 1 euro, meer mag altijd. De tijd waarop de veiling sluit wordt in het bericht genoemd. Biedingen die daarna komen gelden NIET. De tijd die op Facebook achter je bod staat is de TIJD die GELDT. Stel dat er twee gelijke (hoogste) biedingen zijn, dan telt de eerste van de twee in de volgorde onder het bericht. Oja... en natuurlijk heb je naast het plaatsen van je bod ook onze Facebook pagina geliked :-).

Voorbeeld met voorbeeldtijd:
Stel: de veiling sluit om 21.00 uur. Dan kan je dus bieden TOT 21.00 uur.
Bieder A: 35 euro, 20.58 uur
Bieder B: 37 euro, 20.59 uur (WINNAAR)
Bieder C: 37 euro, 20.59 uur
Bieder D: 38 euro, 21.00 uur (niet geldig)
Bieder F: 39 euro, 21.00 uur (niet geldig)
Bieder G: 41 euro, 21.03 uur (niet geldig)
In dit voorbeeld is Bieder B de winnaar.

Winnaar
De winnaar wordt onder het betreffende bericht door ons bekend gemaakt. De winnaar kan dan een bericht met adresgegevens mailen naar info@vanmauz.nl. De Winnaar ontvangt dan van ons de verdere betalingsinformatie. Of kijk hieronder.
Over de uitkomst gaan we niet in discussie. Wij hebben het recht om de veiling in te trekken als wij daar reden voor hebben. Soms is het best spannend wie de winnaar is, wij rekenen op sportieve deelname en respect voor elkaar.

Verzendkosten
De hoogste bieder ontvangt na betaling (binnen drie dagen) het pakket per post. Voor de verzending rekenen wij €4,95 (NL). Let op: je biedingen zijn dus exclusief verzendkosten. Ophalen in Zwolle is gratis. Meestal worden de veilingen gedurende een aantal dagen gehouden. Wij verzendan nadat de laatste veiling is geweest. Stel dat je meerdere pakketten gewonnen heb dan hoef je maar één keer verzendkosten te betalen!

Betaling
De winnaar ontvangt na betaling (binnen drie werkdagen) het pakket per post. Als de betaling niet binnen drie werkdagen is gedaan, vervalt de veiling. Ons rekeningnummer is NL89 RABO 0138991596. Hierop kun je het winnende bod + €4,95 (verzendkosten) overmaken, onder vermelding van je naam en veiling set nummer.

SUCCES!!

Spelregels Facebook Actie 'Say YES'!

Doe je mee aan onze Facebook actie 'Say YES'? Lees dan hier even onze spelregels.

Ja
Meedoen is eenvoudig. Op de facbook pagina worden foto's geplaatst. In het betreffende bericht staat de prijs incl. verzendkosten. De verzendkosten worden niet in mindering gebracht bij ophalen, of bij meerdere gewonnen sets. De eerste die 'Ja' onder het bericht zet is de winnaar en ontvangt van ons bericht. Je ontvangt de set na betaling. Let op, soms duurt het even voor de juiste volgorde zichtbaar is. Omdat iedereen natuurlijk meteen reageert ;-). 
;-

Winnaar
De winnaar krijgt van ons bericht. De winnaar kan dan een bericht met adresgegevens mailen naar info@vanmauz.nl. De Winnaar ontvangt dan van ons de verdere betalingsinformatie. Of kijk hieronder.
Over de uitkomst gaan we niet in discussie. Wij hebben het recht om de actie in te trekken als wij daar reden voor hebben. Soms is het best spannend wie de winnaar is, wij rekenen op sportieve deelname en respect voor elkaar.

Betaling
De winnaar ontvangt na betaling (binnen drie werkdagen) het pakket per post. Als de betaling niet binnen drie werkdagen is gedaan, vervalt de veiling. Ons rekeningnummer is NL89 RABO 0138991596. Hierop kun je het bedrag overmaken, onder vermelding van je naam en set nummer.

SUCCES!!

© 2012 - 2017 vanMauZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel